Direct online reserveren

CHEFSMENU

Dagelijks verzorgt onze chef een bijzonder chefsmenu. Met zorg samengesteld en elke dag een ander menu. In de keuken wordt gewerkt met verse producten, liefst uit eigen streek en als het even kan uit onze eigen moestuin.

Tweegangen €27,50
Drieganen €32,50
Viergangen €37,50

Voor de kleintjes is eventueel een kinderplate beschikbaar. Als u specifieke wensen heeft (bijvoorbeeld een dieet) horen we dit graag zo vroeg mogelijk. Op deze manier kunnen wij hier zo goed mogelijk rekening mee houden. Wilt u het chefsmenu van vanavond weten?

U kunt ons dagelijks bereiken via 058-2519888
Graag reserveren voor 17.00 uur

MENUKAART (zomer) - let op: gaat in vanaf vrijdag 16 juni 2017!

VOORGERECHTEN
Roulleaux van koud gerookte picanha € 10,75
met mango chutney en knoflook mayonaise

Gravad lachs met Friese whiskey € 11,25
pulpo en mierikswortel creme

Kruiden couscous (vega) € 9,95
met gemarineerde radijs, gebrande noten en gepocheerd ei


TUSSENGERECHTEN 
Gazpacho van biet (vega) € 7,75
met komkommer en geitenkaas

Heldere runderbouillon € 7,50
met gedroogde Italiaanse ham en pikante bosui


HOOFDGERECHTEN 
Heet gerookte Texels lam  € 26,50
met seizoensgroente, rozemarijn aardappeltjes en saus van Reade Jutter

Gepocheerde zeewolffilet € 24,50
met Marokkaanse citroensaus, gnocchi, gepofte tomaatjes en peterselie olie

Kaasfondue van Tynjetaler (vega) € 23,50 p.p. - minimaal twee personen
met crudités en versgebakken brood

Rood gebakken ossenhaas € 28,95
met kruidige wortel, truffel aardappelpuree en rode wijn-lavendel jus


NAGERECHTEN 
Kaasplank met diverse regionale kazen € 11,25
geserveerd met kletsenbrood, huisgemaakte appel-chilistroop
Tip: glas huisgemaakte Vin de Noix (versterkte walnotenwijn) 

Hangop van vlierbloesem  € 9,95
met crumble en zoetzure rabarber-paprika-salie compote

Biologisch vanille ijs € 7,50
met Hojiblanco olijfolie, Fleur de Sel en witte chocolade schots

Ijskoffie  € 7,25
met Frysk Famke koffielikeur

Friandises € 4,95