Direct online reserveren

Unieke camperplaatsen in de Friese natuur. Bij WeidumerHout is het mogelijk! Wij heten u van harte welkom met uw camper om te genieten waarbij rust, ruimte en gastvrijheid centraal staat. Waar gaat u staan? Kiest u een plek beschut tussen de bomen? Of toch een prachtige plek aan het water van de Elfstedentochroute? Vrij uitzicht over de Friese landerijen met grazende koeien is ook mogelijk. Door ons grote landgoed kunnen wij u deze diversiteit bieden. De camperplaatsen zijn voorzien van individuele 10 ampère aansluitingen en verharde ondergrond in het gras.

Naast de camperplaatsen zijn er vele voorzieningen. Komt u gezellig een hapje eten in ons restaurant? Onze gastvrije bediening staat voor u klaar! Tevens geven wij u graag tips voor leuke sportieve en/of culturele activiteiten. Ook kunt u er voor kiezen om een middag te relaxen in onze lounge, wellness of bibliotheek.

 

Prijs per nacht: €19,50

incl. toeristenbelasting en gebruik van douche en toilet

 

Voorzieningen:

- Stortbak voor chemisch toilet*
- Stortplaats voor uw vuilwatertank*
- Servicepunt voor uw camper
- Verkooppunt van duurzame/biologisch afbreekbare toiletvloeistof 

 *in verband met onze eigen rioolzuiveringsinstallatie kan dit alleen wanneer u biologisch afbreekbare vloeistof heeft gebruik.