Direct online reserveren

Weidumerhout Kamers

WeidumerHout is een bijzonder boutique hotel met een uitgesproken landelijke en daarmee zeer rustige ligging. In het hoofd,- en bijgebouw vinden zich in totaal tien kamers: standaard kamers van circa 18m2 en superior kamers variërend van 25 tot 35 m2. Naast de gebruikelijke voorzieningen, zijn deze kamers ingericht met prachtig design meubilair en Fair-trade linnengoed. Alle badkamers beschikken over douche en toilet of over douche, toilet en bad.

In het weiland staan tien bijzondere hotelrooms-with-a-view. Elke losstaande hotel-cube biedt onderdak aan slechts één luxe hotelkamer met extreem veel privacy en uitzicht. Een enorme glaswand garandeert het buitengevoel in deze hotelroom-with-a-view. Voor de inrichting is gekozen voor bovengemiddelde kwaliteit, luxe en comfort.

Buiten in de boomgaard kunt u genieten van een weids uitzicht met mooie zonsondergangen. Binnen kunt u voor uw ontspanning terecht in de lounge/bar of bibliotheek. Tevens bestaat de mogelijkheid privé gebruik te maken van onze Finse sauna.

BOEK UW KAMER