Direct online reserveren

Na 1 juni aanstaande is ons restaurant voor een ieder geopend, máár uitsluitend op reservering. We rekenen erop dat u niet komt wanneer u óf iemand in uw directe omgeving ziekte verschijnselen vertoont. Bij het maken van een reservering geeft u een verklaring af dat u geen corona symptomen heeft. We nemen vooralsnog geen gezelschappen aan (max. 2 personen per tafel). Uiteraard kunnen we een uitzondering maken wanneer uw gezelschap uit hetzelfde huishouden komt, u kunt ons mailen via welkom@weidumerhout.nl. Ons restaurant is uitgebreid met extra tafels bij de entree, bar/lounge en uiteraard in het restaurant. We hopen op uw begrip. 

Bij Restaurant WeidumerHout dineert u in een historische ambiance met een informele sfeer. Het restaurant is gevestigd in een karakteristieke Friese kop-hals-romp boerderij uit 1867. Op de menukaart staan verfijnde gerechtjes, veelal vis. Uiteraard wordt er gewerkt met producten van het seizoen en wordt er uitvoerig gebruik gemaakt van eigen rookoven. Pure smaken (zoutarm), traditionele kooktechnieken, moderne combinaties en af en toe een Oosterse twist! Het restaurant met Michelin Bib Gourmand erkenning 2019 & 2020 is geopend van dinsdag t/m zaterdag. 

Bekijk hier onze menukaart 

"WeidumerHout is het soort zaak waar men meteen gaat watertanden. Het interieur is mooi - de gouden tafel is opvallend! - en op de kaart staan een twintigtal gerechtjes die allemaal interessant ogen. De combinaties zijn modern, het uitvoerige gebruik van de rookoven en streekproducten zijn niet te versmaden pluspunten!"

- De inspecteurs van de MICHELIN Gids

 

Michelin_Bib2020     Logo_DutchCuisine_new-e1537354942803         Euro_toques