Direct online reserveren

Het restaurant is geopend, máár uitsluitend op reservering! We hanteren uiteraard nog steeds de 1,5 meter regel voor gezelschappen boven de twee personen (tenzij u op hetzelfde adres verblijft). Dit houdt in dat wanneer u met meer dan 2 personen zit, u op minimaal 1,5 meter van elkaar moet zitten op ons gehele terrein (dus ook terras). We proberen u aan de lange gouden tafel te plaatsen (wanneer daar ruimte voor is), maar u zit op 1,5 meter. Bij de ingang graag uw handen desinfecteren bij de desinfectie zuil, de receptie is voorzien van plexiglas. Betaal alstublieft zoveel mogelijk contactloos!

We rekenen erop dat u niet komt wanneer u óf iemand in uw directe omgeving ziekte verschijnselen vertoont. Bij het maken van een reservering geeft u een verklaring af dat u geen corona symptomen heeft. Online nemen we vooralsnog geen gezelschappen aan boven de twee personen. Ons restaurant biedt op dit moment niet voldoende ruimte voor gezelschappen boven de 5 personen. Wilt u met een gezelschap tot en met 5 personen komen? Mail of bel ons dan om te kijken wat er mogelijk is. Het restaurant is uitgebreid met extra tafels in de bar/lounge en uiteraard in het restaurant. We hopen op uw begrip en samenwerking.

 

Bij Restaurant WeidumerHout dineert u in een historische ambiance met een informele sfeer. Het restaurant is gevestigd in een karakteristieke Friese kop-hals-romp boerderij uit 1867. Op de menukaart staan verfijnde gerechtjes, veelal vis. Uiteraard wordt er gewerkt met producten van het seizoen en wordt er uitvoerig gebruik gemaakt van eigen rookoven. Pure smaken (zoutarm), traditionele kooktechnieken, moderne combinaties en af en toe een Oosterse twist! Het restaurant met Michelin Bib Gourmand erkenning 2019 & 2020 is geopend van dinsdag t/m zaterdag. 

Bekijk hier onze menukaart 

"WeidumerHout is het soort zaak waar men meteen gaat watertanden. Het interieur is mooi - de gouden tafel is opvallend! - en op de kaart staan een twintigtal gerechtjes die allemaal interessant ogen. De combinaties zijn modern, het uitvoerige gebruik van de rookoven en streekproducten zijn niet te versmaden pluspunten!"

- De inspecteurs van de MICHELIN Gids

 

Michelin_Bib2020     Logo_DutchCuisine_new-e1537354942803         Euro_toques