Direct online reserveren

WEI PROEVEN
is een concept dat afwijkt van de traditionele voor- en hoofdgerechten. We serveren al onze gerechtjes in een kleiner formaat. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Passender in deze moderne en duurzame tijd. We adviseren 4 á 5 gerechtjes voor de gemiddelde eter, met uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. We werken uitsluitend met de beste kwaliteit producten: zo lokaal en/of duurzaam mogelijk. Pure smaken, traditionele kooktechnieken, moderne combinaties en een Oosterse twist. We maken gebruik van een eigen rookoven en wanneer het seizoen het toelaat maken we gebruik van eigen moestuin.

Per persoon kies je vanaf twee gerechtjes, je kunt dit uitbreiden tot en met zeven gerechtjes. Je kunt de chef ook de vrije hand geven met een verrassingsmenu. De prijzen zijn bij ons inclusief amuse, gezuiverd tafelwater (zowel plat of bruis) en brood (naar wens).

* Bij groepen vanaf 7 personen serveren wij een Chef's Favourites Menu. 

Prijzen per persoon
2 gerechten €25,00
3 gerechten €35,00
4 gerechten €45,00
5 gerechten €55,00
6 gerechten €65,00
7 gerechten €75,00

RESERVEREN
Wij zijn bereikbaar via 058-2519888. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u te reserveren voor 17.00 uur. Geopend van dinsdag t/m zaterdag. U kunt ook online reserveren via onze website.

Zomer menukaart

ALLERGIEËN
Allergieën nemen wij uiterst serieus. Vanwege de complexiteit van onze gerechten horen wij graag ruim van te voren of er allergieën zijn waar wij rekening mee dienen te houden. OF BEKIJK ONZE ARRANGEMENTEN EN BLIJF NA HET DINER OVERNACHTEN