Direct online reserveren

WEI PROEVEN
is een concept dat afwijkt van de traditionele voor- en hoofdgerechten. We serveren al onze gerechtjes in een kleiner formaat. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Passender in deze moderne en duurzame tijd. We adviseren 4 á 5 gerechtjes voor de gemiddelde eter, met uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. Pure smaken, traditionele kooktechnieken, moderne combinaties en zo nu en dan een Oosterse twist. 

We focussen ons voornamelijk op vis van dichtbij (uit het IJsselmeer, de Waddenzee of Noordzee), een kleine selectie aan bewust gekozen vleesproducten en een aantal mooie vegetarische gerechtjes. We maken gebruik van een eigen rookoven en wanneer het seizoen het toelaat maken we gebruik van eigen moestuin.

Per persoon kies je vanaf twee gerechtjes, je kunt dit uitbreiden tot en met zeven gerechtjes. Je kunt de chef ook de vrije hand geven met een verrassingsmenu. De prijzen zijn bij ons inclusief gezuiverd tafelwater (zowel plat of bruis) en brood (naar wens).

* Bij groepen vanaf 7 personen serveren wij een verrassingsmenu.

Prijzen per persoon
2 gerechten €25,00
3 gerechten €35,00
4 gerechten €45,00
5 gerechten €55,00
6 gerechten €65,00
7 gerechten €75,00

RESERVEREN
Wij zijn bereikbaar via 058-2519888. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u te reserveren voor 17.00 uur. Geopend van dinsdag t/m zaterdag. U kunt ook online reserveren via onze website.

Menu mei

ALLERGIEËN
Allergieën nemen wij uiterst serieus. Daarom verzoeken wij u om dit ruim van te voren aan te geven bij uw reservering. OF BEKIJK ONZE ARRANGEMENTEN EN BLIJF NA HET DINER OVERNACHTEN