Direct online reserveren

In verband met de huidige coronamaatregelen lichten wij graag de mogelijkheden met betrekking tot ons hotel en restaurant toe. Bij ons is een coronatoegangsbewijs, het dragen van een mondkapje als u niet zit, 1,5e meter afstand houden en een vaste zitplaats verplicht. Wij proberen onder deze maatregelen onze services zo goed mogelijk aan te bieden. Bij vragen of onduidelijkheden helpen wij u graag.

Ontbijt

Ontbijt is mogelijk van 8:00 uur tot 10:30 uur. Omdat het bij een ontbijtbuffet niet mogelijk is om 1,5e meter afstand te houden brengen wij een selectie van het ontbijt bij u aan tafel. Mocht u liever ontbijten op uw kamer, dan bieden wij u graag deze roomservice aan voor een meerprijs van €10,00 per kamer. Uw ontbijt wordt dan tussen 9:00 uur en 9:30 uur op uw kamer gebracht. Wij verzoeken u om dit de avond van tevoren voor 21:00 uur aan ons door te geven. Geeft u allergieën of specifieke dieetwensen alstublieft ook tijdig door.

Lunch

Lunch is mogelijk vanaf 11:00 uur. Voor de lunchkaart verwijzen wij naar deze pagina of naar de menukaart die bij de receptie en het restaurant aanwezig is.

Borrelen

Borrelen is mogelijk tot 17:00 uur in het restaurant of in “de stal”, u kunt dan bestellen van onze borrelkaart. Ook is het mogelijk een borrelbox te bestellen voor op uw hotelkamer, dit is mogelijk tot 19:00 uur. De prijs van een borrelbox bedraagt €29,50. De box bevat o.a. een goede fles wijn, Fryske kazen en andere lekkernijen. Wij bezorgen de box op uw kamer.

Diner

Het restaurant moet om 17:00 uur sluiten. Daardoor is diner alleen mogelijk op uw kamer. Wij bieden een aangepaste kaart aan, deze kunt u hier vinden.