Direct online reserveren

WeidumerHout beschikt over drie verschillende types hotelkamers: standaard kamers, superior kamers en de hotelrooms-with-a-view. Elke kamer is ingericht met prachtig design meubilair, beschikt over een werkplek en kluis. Elke kamer is voorzien van Fair-Trade linnengoed, handdoeken en hotel-cosmetica. 

Standaard kamers

In het bijgebouw bevinden zich onze standaard hotelkamers. Het zijn de kleinste kamers op de begane grond (18m2), al voelt het niet zo doordat deze kamers gelegen zijn een groene oase van rust: de boomgaard.


Superior kamers

De superior kamers zijn ruime comfortabele kamers. De meeste kamers bevinden zich in het hoofdgebouw op de eerste etage (met uitzondering van twee kamers). De kamers verschillen van grootte en indeling, maar variëren van 25m2 tot 35m2. De moderne Leolux stoelen combineren prachtig met de oude elementen van de boerderij. 


Hotelrooms-with-a-view

Op het buitengoed van 3,5 hectare staan in de weilanden tien hotelrooms-with-a-view. Elk biedt onderdak aan slechts één luxe hotelkamer (adult only) met extreem veel privacy en uitzicht. Een enorme glaswand garandeert het buitengevoel in deze hotelkamer. Deze kamer beschikt o.a. over een kingsize bed (Fair-Trade linnengoed), twee Corbusier fauteuils/bank en een sober buitenzitje. Met panoramisch uitzicht over de weilanden of over het water.


RESERVEER CULINAIR ARRANGEMENT
BOEK UW KAMER